Bu Blogda Ara

25 Kasım 2010 Perşembe

internette para kazandıran e-ticaret yöntemi

E-Ticaret (drop shipping) ile internetten para kazanmak
Özellikle ingilizcesi iyi olan arkadaşların e-ticaret yaparak para kazanabileceği bir yöntem olan drop shipping Abd ve avrupanın birçok ülkesinde çok yaygın bir şekilde kullanılıyor. Bu sistemin mantığı, internet aracılığı ile temin ettiğiniz malları, yine internet aracılığı ile pazarlamanıza dayanıyor. Üstelik ürünleri üzerinize bile almanıza gerek kalmadan, sadece aracılık ederek, internet üzerinden binlerce ürün satabilir ve drop shipping ile kendinize ek gelir sağlayabilirsiniz. Hatta bu sistemi kullanarak ek gelirin çok ötesinde binlerce dolar kazanabilirsiniz.
Ürünleri nereden temin edebilirsiniz?
İnternetten uygun fiyatlı, kaliteli ürün satan, güvenilir tedarikçi firmaları sizler için araştırdık. Uzmanlık olanı tedarikçi bulmak olan ve bünyesinde binlerce güvenilir firmayı barındıran sitelerin başta gelenleri salehoo ve worlwide brands.
Salehoo
Salehoo, toptancı alanında, dünyada akla gelen en güvenilir sitelerin başında geliyor. Bu site sayesinde, binlerce toptancıya ve onbinlerce ticaret erbabına ulaşabilirsiniz. Aklınıza gelen her sektörden firmaların, kontak bilgilerinden, faaliyet konularına, ne tarz ticaret yaptıklarından, menşeilerine kadar detaylı bilgiye ulaşmanız mümkün.
E-Ticaret konusunda bilgi sahibi olmasanız bile, sizlere verilen eğitimler sayesinde, kısa zamanda temel bilgi alabiliyorsunuz. Sitenin sunduğu toptancıların yanında ayrıca foruma üye yüzbinlerce üye ile farklı ülkelerle ticaret yapma şansı elde edebilirsiniz.
Sektör analizi yaparak, en uygun fiyatlı ve en güncel ürünleri bulabilirsiniz. Ayrıca bu ürünleri, perakende olarak yani tek tek satma şanısınız da mevcut. Üretici firmalar, sizin bulduğunuz alıcılara, ürünleri kendileri gönderiyor. Sizin tek yapmanız gereken ise müşteri bulmak.
Tabi ki bu alanda bu kadar avantaj sunan bu site için bir üyelik bedeli ödemeniz gerekiyor. Siteye üyelik bedeli sadece 67$. Bu bedeli bir defaya mahsus ödediğinizde, ömür boyu üyelik, düzenli e-mailler ile destek ve onlarca eğitim materyeline sadece 67$ sahip olmuş olursunuz.
worlwide brands
Worldwide Brands, tıpkı Salehoo gibi, e-ticaret alanında, akla gelen ilk markalardan birisidir. Sundukları hizmet benzer olmasına rahmen, bazı konularda ciddi avantajlara sahip.
Yine aynı şekilde binlerce güvenilir toptancı firma ve bu firmalarla ilgili her türlü detaylı bilgi mevcut. Fakat bu siteye üye olduğunuzda, çok etkili bir eğitim hizmeti alıyorsunuz. Sunumlar, videolar ve hertürlü eğitim mevcut.
Ayrıca, Worlwide Brands, Amazon ve eBay gibi, dünyaca ünlü markaların çözüm ortağı. Bunun ne anlama geldiğini açıklayalım. Bu firmanın kelite ve güvenilirliği ile, en büyük satış portallarının, mal bulmak için tavsiye ettiği bir marka olduğu anlamına geliyor.
Dünyada e-ticaret ile ilgilenen onbinlerce kişi tarafından tanınan ve kullanılan bu siteye üyelik 299$. Aynen Salehoo gibi, bu tutarı bir defaya mahsus olarak, ömür boyu üyelik için ödüyorsunuz. İlk bakışta belki size biraz fazla gelmiş olabilir, ancak siteyi ziyaret ettiğiniz zaman neden bu kadar istendiğini gayet iyi anlayacaksınız.
Ürünleri Nerede satabilirsiniz?
Bu ürünleri nasıl satacağınıza gelecek olursak, bulduğunuz ürünleri, eBay ve Amazon gibi, dünyaca ünlü, milyonlarca ziyaretciye hizmet veren dev satış portallarında satabilirsiniz. Hem de toptan fiyatına alıp, perakende olarak satabilirsiniz.
Sonuç olarak değerlendirecek olursak, Salehoo veya Worlwide Brands sitelerinden toptan fiyatına bulduğunuz ürünleri, bu alanlarda tek tek yani perakende olarak satabilir ve e-ticaret ile internetten para kazanabilirsiniz. Ayrıca ürün stoklamak gibi bir derdiniz yok, bu toptancılar, müşterilerin sizlerden satın aldığı malı, sizin adınıza müşterinize zaten teslim ediyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder